Luka jahitan . Need suggestion ibu2

Hi ibu2 semua. Saya baru melahirkan anak sulung dua bulan lepas , jahitan byk . Skrang dh 74hari . Tapi masih rasa sakit di dalam faraj . Kadang bila sembur air untuk cuci bhgian dalam, akan kluar darah semula . Ada suggestion tak jamu atau apa2 yg boleh bagi sembuh sepenuhnya .

14 Balas

jumpa doktor sis,jgn biarkan lama²..takut bahaya kan kesihatan sis

Better g klinik.. Kot² ada infection ke.. Biasa dr akan antibiotik

Ngilu nya kita baca. Better check Dr mommyyy. 🙏🏻

baik cek dgn doktor..