Pregnant atau tak?

Hi ibu2 semua.. Saya ade soalan.. 2 minggu lepas saya dah period dah.. Dan pada 19/10/2020 saya ade buat upt sebab saya kerap rasa pening2,tak sedap badan.. Jadi saya buat upt then result dia naik 2 line,memang jelas sangat2 naik 2 line.. Masa saya titik kat upt tu memang nampak garis line T tu naik dulu.. Lepas tu semalam saya ade pegi klinik then tunjuk upt saya kat doc.. Doc pon terkejut sebab upt saya +ve sedangkan 2 minggu lepas saya dah period then doc pon suruh buat upt di klinik tapi upt klinik -ve.. Doc pon ade kata memang upt kalau urine awal pagi memang cepat dia detect.. Harini pulak keluar spotting coklat,sikit je.. Lepas keluar spotting tu bawah perut saya mula rasa cramp dan tak selesa.. Kepala pon makin pening.. Ubat dah makan tapi masih lagi rasa tak sedap badan..

Pregnant atau tak?
1 Balas

Period mmg regular ke? Cycle selalu berapa lama. Ada buat upt lg x hari ni?

4y ago

Tu la skrg nie mmg repeat je sis.. Sbb skrg nie sye keje,tkot angkat bnde2 berat ke kn.. Btw thank you sis sbb tlg sye 😊