Kos Bersalin

HI ibu² semua, nak tanya kat sini ada tak ibu² yg baru lepas bersalin di HSA JB thun ni..berape total kos slps bersalin yg dikena masa discharge tu? Untuk yg Caesars dan normal..

2 Balas

Saye taktau laa kalau lain hosp lain chargenye. Tapi saye bersalin kat HSNI bayar 45 ringget kut, tapi bawah seratus laa. duduk dua malam tapi malam pertama tuh tengah malam baru warded, malam kedua sebab saye bersalin tengahari jadinye nak kene tunggu pakar dulu. Saye bersalin normal. Saye tak sure ceaser. Sebab saye first mom.

sy bersalin HSIJB setahun lps e-czer kos rm170 lbh cmtu