persediaan selepas bersalim

hi,ibu2 semua ❤ korang start beli barang baby bila ya? ataupun barang2 selepas bersalin apa je yg diperlukan? tq in advance ?

7 Balas

16week dah start beli sikit2,beli on9 kat shoppe..sekali sampai dah 20week dah,dekat sebulan juga mnunggu poslaju sampai🤭lepas drpda tu,sya beli kat shopping mall jer..malas nk tunggu poslaju lgi😂

16w dh start beli...target setiap bulan@gaji nak beli apa..senaraikan...n0w 32w+ tinggal beli brg utk supplement tmbh susu je..target nk bf anak kali ni...hehe...

7month dah start beli ☺️ itupun ikut mummy tahan ke tk tahan nk shopping . Beli sikit2 setiap bulan pun ok je ,tkdelah terasa sgt

Sy 8m+ lom ckup cuma baju Baby 7helai je yng lain xbeli lgi.. Belom ad rezeki lgi...

Third trimester pon boleh sempat lagi beli barang bayi🤗

saye selalunye beli sikit start 20 week cam tu

Beli masa 3rd trimester..