Baby mengeras

Hi ibu2 semua. Kandungan sy da 37 mnggu. Ada x yg sme mcm saya.. baby still cukup 10 gerakan sehari tp lebih byk mengeras. Sekejap2 mengeras tp x sakit. Lg2 time nk tdo. Perlu ke pg hospital ke tny nurse time check up shja sbb rse mcm braxton hicks sbb xskit. Cuma tkot bhya dkt baby.. tanda2 lain nk bersalin x ada..

2 Balas

sy ujung2 pon mmg byk mngeras.. as long as gerak baby ckop inshaAllah xde ape.. bile mngeras tu try ubah posisi n usap2 perut

X lama lagi la tu, Insha'Allah.. Semoga dipermudahkan

1y ago

aaaminn.. semoga dipermudahkan urusan ibu2 dkt sini jgak..