esok masuk 35weeks!

Normal x kalau da mula rasa baby asyik mengeras jee.. baby gerak ok cuma tula dia rajin mengeras.. xskit sgt tp rasa ngilu.. kdg tgh tido pn blh terjaga sbb dia mengeras2... ada yg sama mcm sy x.. tanda2 awal nk bersalin ke.. 😅 x setel lg ngemas baju2 sbb lepas kn raya dlu.. ingt next week bru nk setel terus.. #seriusnanya #ingintahu #bantusharing

2 Balas

sama sis.. saya 35w5d harinie.. due 28/5 nnti.. mmg gitulah rasanya.. tnya dgn adik yg kerja nurse.. dia kata normal sbb bby smkin mbesar jdi x ckup ruang utk dia stretching lam perut kita.. sbb tu kerap mgeras..

normal sis