Nak tau ?

Ibu2 semua brsalin ank first minggu ke berapa ? Dn start mnggu bpe da pack2 bju ibu dn bby utk bawa ke Hospital ? ?

17 Balas

Kita pack brng2 brsalin mse da 8bulan, mse tu nurse da kata siap2 dh nk smpai wktu nye. Ha blik cek up tu trus pack ape yg ptut. Snang klau kita nk brsalin, org2 yg ade dgn kita hnya amik beg brsalin kita je. Sya brsalin tepat 39week, ketuban x pecah lg tp tnda2 byi nk keluar da ade ?.

5y ago

Tanda2 bby nk kluar 5 minit ,5 minit dtg sakitnya