Nak tau ?

Ibu2 semua brsalin ank first minggu ke berapa ? Dn start mnggu bpe da pack2 bju ibu dn bby utk bawa ke Hospital ? ?

17 Balas

Ank 1st prem 34w..xsmpat pack bwa apa yg dpat capai je..my twin lahir 37w tp 33w da siap pack, bag mmg da dlm kereta je, in case sakit trus ke hospital. No 4 plak 39w+ 4d pun da sakit kat rmh smpai hospital da 4cm. Tp sama bag da pack dr 33w sbb takut terawal mcm no1. Yg last ni da 30 w tgh siap2 asingkan apa yg nk kna prepare utk dia 😁..