Makan Maggi

Ibu2 sekalian, sy teringin makan maggi, usia kandungan dah 7 bulan, bole makan tak?

17 Balas

Baloeh jew sis.. Saya haritu teringin makan Maggie Tom yam.. Dapat jugak lepas hajat sebab dah lama x makan..

Sy kerap jgk la mkn maggie bila lapar.. tp buang air rebusan yg ptama okay

Boleh je. Ganti air rebusan pertama dgn yg baru. Kurangkan perencah.

Boleh je..sbb dh 7 bulan..baby pun dh besar. Tapi jgn makan selalu

Saya makan tapi 1 2 sudu ja, tu pun curik yang hubs punya huhu

Nak makan apa pn boleh..tp jgn berlebihan..

Boleh jaa , jangan berlebihan sudah

Bole je. Tp jangan la hari2

lebihan sayuran .

Boleh je sis mkn