Makan Maggi

Hi mommies. 38weeks boleh makan maggi tak? Teringin sgt2 nak makan dah berbulan ngidam 😂

4 Balas

sy makan je apa sy nak sis . walaupun sy GDM on DC hahahaha . yg pntg pandai kawal makanan . mee maggi masak dengan telur dan letak limau sikit . perghhhhh hahahahaha . enjoy our pregnancy journey. Yg pntg ubat mesti makan

Sy mkn je. Jumaat ni nk serah diri, jd sy mmg minggu ni siap2 mkn n minum ape yg sy tringin. Tp amik sikit2 la

2y ago

Ikot doctor ckp sbelom ni, klu still xde contraction or tanda2 dlm shari dua ni, doc akn induce utk brsalin.

boleh, sy bru lps mkn huhu seimbangkan dengan sayur dan protein bru sedap dan sajian sihat..

saya makan je, takde pantang pun.. 😅