Demam semasa hamil

Hi Ibu2, saya hamil 12 minggu ++ dan sedang demam panas serta sakit2 badan. Ada ke yg pernah mengalami hal yg sama macam saya? Thank u Ibu2 😄

3 Balas

Hi mommy. I pernah demam sampai sebulan masa first trimester dulu. Rupa rupanya sebab kencing kotor. Sampai kena pergi emergency. Maybe boleh check dengan doctor ya ☺️

Demam it's not good for pregnant mum. Sya pernah demam sbb sakit gigi esoknya terus jumpa doc. Doc ckp demam bahaya for baby dlm kandungan. Better jumpa doc sis

takde sis tapi still boleh makan panadol..

3y ago

Thank u for feedback 😄