pregnancy

Hi ibu2, saya baru masuk 8minggu 1 hari..boleh bagi idea/pendapat..mcmmana nak kenyangkan perut...saya otomatik tak nak mkn daging, mual bila mkn mknan bergoreng, xnak mkan nasi juga...tapi saya cemburu tgk kwn2 n family lain mkn dengan berselera..saya cuba tapi saya akan ? ...

1 Balas

Mkn kerap dlm kuantiti yg sedikit... Mkn roti @ yg kering² cm biskut @ mknn yg xberbau kuat... Mnum jus oren msam klaw suke..