Letih sangat

Ibu2 preggy.. Normal ke rasa penat melampau time pregnant..tiap masa rasa letih x bermaya.. Sekarang kandungan baru masuk 12minggu.. Perlu makan vit apa2 tak selain yg KK bagi untuk tambah tenaga.. Ada yg boleh kongsi? Terima kasih ❤

1 Balas

12w tu baru sgt lg. Mmg semua org cm tu. Badan bru nk berubah hormonnya. Masuk week 20 ke atas ok dah. Buat masa skrg rest je. Sbb tu org kata 1st trimister ni kne jaga btul2, senang gugur. So mmg tuhan jdkn kita penat lebih time ni supaya kita rest dan tk byk bergerak yg boleh buatkan kita gugur.