BENJOLAN ATAU KELENJAR?

Ibu2 pernah mengalami x benjolan atau kelenjar di kelopak mata?? pleasee ibu2 tolong saya, cara atau tips dekat mata anak saya ni 😭.. first time kene

BENJOLAN ATAU KELENJAR?
7 Balas

kena refer doktor sebab dari gambar saja tak boleh pastikan jenis benjolan tu disebabkan apa. kalau sakit boleh cuba warm/cold compress tapi untuk pulihkan sila ke klinik

1y ago

terima kasih puan

sy pernah kena.. kdng ketumbit..kdng benjol saja...yg benjol saja ni lama nk surut.. kena rajin gentel².. klau ketumbit jd sakit jgk kdng.. apa pun bawa jumpa doktor

Tuam dgn air suam saja... Tp klu bpanjangan boleh pegi klinik atau hospital berhampiran... ✌️

1y ago

terima kasih puan... saya dah tekanan sangat dengan mata anak saya..

sy pernah...anak 1st..umur 2 tahun lebih...sudh jumpa doktr pakar, rajin tuam jerr...

mcm anak kite... dokter suroh rajin tuam.. nnty lame2 hilang

1y ago

baik puan alin.. terima kasih bagi cadangan

Pergi klinik. Nanti doktor akan bagi ubat sapu.

1y ago

baik bang.. terima kasih..

xpernah