Benjolan biji pada puting bayi 9 bln

Salam, nak tanya.. Pernah terjadi tak dekat semua ... puting ank bila ditekan macam ada 1 biji atau benjolan macam tetek kita bila susu terlampau banyak .. Dia macam ada benjolan mcm biji kelenjar tu ...adakah normal guys .. minta pencerahan sedikit ... Adakah lama² nanti benjolan tu akan hilang.. Bahaya tak .. #seriusnanya #firstbaby #ingintahu #pleasehelp #1stimemom

2 Balas

Ade stgah tmpat, depa picit benda ni, mcm susu laa keluar nnti, tpi klu ikut nasihat doc, depa x sarankan pun picit2, tkut boleh infection.. nanti lama2 ketulan tu akan hilang sndiri, anak sy dlu pun ade, sy biar jek smpai hilang sndiri, xbahaya pun, jgn risau..hehe..

2y ago

Alhamdulillah lega sikit dengar wak... Sya first mom .. first baru ada anak .. Nebes nya bukan main . Hari² saya mikir .. Kalau xdr apa2 bagus la ..

sis nak tanya masih ada lagi ke ?