ada benjolan d leher kiri

Dah 2 3 ari ada benjolan ni tnya jiran2 dorg kata kelenjar je biasa la mngandung..dh g klinik doc bg antibiotik je skg sy 13week..problem nya bila nk toleh kiri kanan tu sakit huhu..bole suggest x cara nk hlgkan..Tq

1 Balas

Sy dlu wktu awl pregnant pn ada bengkak kt leher. Inform doktor kt kk n dpt surat refer hospital. Jumpa doktor pakar dia ckp bkn bisul. Infection biasa. Dia bg antibiotik. Lps brp mggu alhamdulillah bengkak surut. Sis mkn antibiotik tu ada perubahan x? Benjolan tu ada nanah ke?

5y ago

Dh g klinik doc suru dtg seminggu lg...tq