Sunscreen dan pelembab muka apa ye yang selamat untuk ibu preggy?

Hi, ibu2 pakai sunscreen dan pelembab muka apa ye time mengandung ni? Dann ada pakai scrub muka tak?

2 Balas

sy guna Emina Skin buddy utk pelembab & Yadah Oh My Sun Protection Milk (sunscreen). better pilih mineral sunscreen ya & sy tak pakai scrub sbb takut ingredients & chemical dia tak pregnancy safe.

Sy pkai Aiken Vitamin C/Prebiotic. Sunscreen: supergood mineral sunscreen. Tk scrub muka, sbb cleanser sy mild exfoliator.