Pad selepas besalin?

Ibu2 pakai pad jenama apa selepas besalin? Boleh bagi cadangan. Tqvm

23 Balas

sy pkai kotex overnight untuk pantau warna air ketuban...pas brsalin pakai dlm 5 hari cmtu la sbb time pakai pad darah x bape kua dan kdg2 x kua lgsung.so time duk umah lebih selesa x pakai pad,darah pun kua ok je...tp rajin2 tukar spender la..

Terima kasih respon semua.. sy x sempat beli sndiri pad sbb masuk wad besalin awal. Suami yg beli, dia beli yg overnight pad jenama kotax ja. Sy pakai saja utk pantau air ketuban yg da keluar.. doakn sy ya. Tq

Sy beli jenama lunavie sepeket, jenama madame pureen sepeket. Taktau la ok ke tak. Mcm nk beli yg libresse/intimate lagi sepeket.

Sy pkai yg maternity pad sbb die lembut,panjang n tebal...sy x brape suke kotex sbb agk kesat bg sy..

Sy beli sofy yg overnight 42cm..panjang selesa..librese pn sy beli yg mcm pampers tu..selesa pakai

Pakai je yg biasa mummy pakai time period tp pilih yg overnight punye.. Sbb panjang kn...

Saya guna jenama pad bioseleza.. Rahim cepat kecut.. Alhamdulillah..

Saya beli yang Intimate Maternity Pad. Tapi yang ni susah nak dapat. Tesco je ada 😅

4y ago

Sy pun suka brand ni sbb ada plastik kecil disediakan. Ssh nk cari. Siap beli online. 😅

sy pkai pad biasa je yg overnight..pad utk maternity pn ok sbb lembut

Laurier...xbslin lg..tp da ad siap2..bli y night day tu.. pjg punya