pregnant 17 week ( anak pertama)

hi ibu2 nak tnya brpa bulan perut akan mmbesar . Kdang brckp sndri perut kecik sgt tak besar? dan bila kita akan rasa bby bergerak ?

1 Balas

Depend on orang sis. Saya sampai 7 bulan pun orang tak nampak pregnant / perut. Bila dah masuk 8 bulan, baru nampak sikit. Sepanjang mengandung, saya masih boleh pakai baju sebelum pregnant. Tapi alhamdulillah, anak lahir tak lah kecik juga. 3.42kg on 37 weeks. Semoga sis dipermudahkan urusan ye. Aamiin.🤲🏻 💕

4y ago

ohh okeyy sis terima kasiih sis🤗🤗 In sha allah Amin sis🌷🌷