anak suka berjaya tengah malam

salam mommies ada x tips nak bg anak tidur awal? anak sy ni dia kalau tidur awal ke lewat ke dia ttp akan berjaga tgh mlm… mcm2 sy dh buat tp ttp baby tidur lewat.. sy dh burnout sbb pgnya sy bekerja, sy x sempat rehat pada mlmnya 😭#firstmom #ingintahu #bantusharing

2 Balas

baby byk tidur Siang mmg akan Susah nak tidur waktu mlm,baby saya pun mcm Tu juga. saya kena paksa baby utk kurang tidur Siang.

mommy boleh Cuba wide noise masa anak tidur Insha Allah membantu anak tidur dengan nyenyak..