Anak dah 3bulan

Ibu2, nak tanya anak saya baru masuk 3bulan,sebelum nie baby minum susu formula sebanyak 4oz/120ml,apabila minum akan habis satu botol dalam masa 3-4jam,sekarang hanya minum 2oz untuk 1-2jam,normal ke??

2 Balas

Sama dgn baby sy, sblum masuk 3bulan elok je habis 4oz. Skg masuk 3bulan dah kurang minum susu. Pastu suka mengigit mcm gatal gusi, mengamok geram gigit jari.

2y ago

Skrg baby still kurang minum susu tak? Sebab baby sy pun kurang minum susu, kadang2 5-6 jam pun tak nak minum susu, kalau minum pun 2-3oz jer risau

Rasa normal je sis..