detail scan

hi ibu2. .nak tanya. .ade ke yg buat detail scan time 18 weeks. .klu ade boleh kongsi pngalaman. .

2 Balas

Mummy sini boleh tak share apa beza scan biasa ngan detailed scan? Saya selalu scan, doktor tak cakap scan biasa ke detailed. Ada ambil ukuran baby pada bahagian berbeza, tengok kaki tangan jari, organ.

2y ago

klu detail scan. .kita boleh tgk keadaan baby. .mksd nye. .organ2. .kaki tgan jari ape semua laa. .detail scan bagus untuk detect klu ade apa2 yg tak kena dgn baby. .sllu nye buat dkt swasta sbb mesin lbh canggih. .kk scan biasa je

Seeloknya buat 20w keatas utk detail scan.