Sunatkan Bayi

Hi ibu2, na minta pendapat cikit, antara sunat masa bayi atau tunggu dia besar, mana lagi mudah dan senang jaga, ada x ibu2 yang ada pengalaman sunatkan anak masa bayi, macam mana cara penjagaan ye?

11 Balas

bby girl mse dy bby bgos sis senang nk jaga luka dy n cpt semboh . klau bby boy sy xsaran kn . sbb adk sy 2org laki . sorg mse dy dh drjh 6 . kemaluan dy da matang wktu tu . adk sy lg seorg plak sunat wktu dy kecik kecian kemaluan dy mcm bantut smpai skrg .