Kursus untuk teman isteri bersalin dlm dewan bedah?

Ibu² n sist² yg penh experience bersalin dekt gov.... Sy ade baca baru² nie.. Betul ker klau suami nk temn bersalin dlm dewan bedah kena amek kursus dlu???

1 Balas

Ada hospital gov yg buat kursus father friendly.. Kalau czer, suami tak boleh teman isteri.. Kalau normal boleh..

4y ago

Cuba kol hospital (gov) yg sis rncg mana nak bersalin dan tny perlu ke kursus utk ayah teman ibu dalam Labour room.. Ada hospital kdg tak perlu kursus, just sign borg.. Ada hospital perlu kursus😀