Hntar taska

Ibu2.. Minta pendapat .. anak sy setahun 8 lebih.. sy plan nnti dia 2 tahun ,sy nak start kerja balik.. hantar dia taska.. tp mcm2 kes skrg.. sy risau.. umur 2 tahun pun sy rasa msih baby lagi..bila ya waktu umur yg sesuai? Untuk hantar dia taska/playschool? 2 tahun 6 bulan ok x ya.. #SeriusTanya #firstmom

9 Balas

Jika puan masih risau, maknanya puan belum bersedia nak bekerja kembali. Tapi saya faham juga keperluan nak bekerja tu. Cuma bila dah ready nak kerja kembali, Pastikan puan sendiri yakin untuk tinggal kan anak di play school / taska . Bagi saya, 4 tahun OK untuk persediaan anak bersosial di Playschool/ TASKA.