lepas Pampers

IBU2 macam mana ye nak lepaskan anak dari Pampers....anak umur 2 tahun 8 bulan dah tp bile kite xbg pakai Pampers anak mengamok2 nak pakai... Anak sulung. Ibu anak sorang.

27 Balas

Sy ank 1thn dh boleh xpki Pampers, tpi siang ja.. kena rajin lh ajr dia p tnds 2thn alhmdulilh dia sndri sdh xmau Pki siang mlm

5y ago

Btl lah sis...anak sy pon MCM to jgk sbb bdn die beso

Kne byk sabar sis.. Sis train dia tiap2 2jam or sejam bwk p toilet, sblm tdo bwk p toilet, pg2 bgun awal bwk p toilet dulu..

5y ago

Ok sis...sy akan train die slow2... Terima kasih ye ...

Kena banyak sabar n jangan putus doa. InsyAllah akan dipermudahkan dan kena rajin tanya anak nak pergi tandas

5y ago

Insyaallah sis..sy cbe slow2... terima kasih ye..

Anak aku darjah 3 still pakai 🤦🏻🤦🏻sebab kencing tilam.

5y ago

Owh ptt lah🤣🤣

Saya pun tngah ajar ank lps pampers tapi tu lah mkir thun dpan nak skloh kne pksa ajar jugk

5y ago

Oklh sis ank sya sgup sorok pmers pas tu pakai snyap2

🤔

Anak saya 3 tahun lebih jg pakai pampers. Susah sgt bagi anak lepas pampers. Mengamuk tak nak berak kat toilet. Sampai 5 hari tak membuang. Tapi saya sabar je. Setiap 5 minit saya bawa anak p toilet. Penat jgn ckp la. Akhirnya 2 bulan lps tu anak saya dah biasa kencing berak d toilet. So memang mommy kena usaha lebih dlm hal ni.

5y ago

Btl sis... terima kasih ye...sy akan slow2 aja ank ...