mitten n booties

ibu2 last pakai mitten,booties dan barut sampai baby usia berapa ye?

23 Balas

barut pakai sampai habis pantang je. rimas tgok barut tu asek ke atas je. pastuu baby sy tembam, dua kali beli sbb tak muat. mak bebel jgk tp bby ok je tak kembung pun. mitten sampai 2 bulan. booties belum cabut smpai 3 bulan ni sbb dah try, kaki dia mcm sejuk sgt 😅

1y ago

hehehe mcm saya xsuka pkai baby barut sbb asyik naik ke ats...nmpk mcm pkai bra dah😂...xsampai sebulan saya xbgi pakai dah...mak saya marah tkot kembong...last2 bgi alasan barut xpdan dah baby besaq😁