Baby eczema

Ibu2 kalian Baby sy baru sebulan genap dari minggu lepas dia kena eczema rashes. Sy dah kurangkan breastfeeding dah seminggu milk pun dah drop sbb sy tak pasti nak makan apa untuk pantang ezcema baby. Selama ni i mmg pantang makan. Tapi i ada makan roti setiap hari dengan butter milo horlicks Nasi sup ayam kampung ikan bawal putih bayam Beans bendi etc CL masakan. Ada add formula NAN HA sejak kena eczema tukar dari s26 mm sy bagi formul lebih sekarang Pls tolong saya share menu yang selamat utk ibu menyusu apa lagi breakfast st boleh mkn. Sy risau susu sy akan drop teruk sekarang sah tak rasa keras dah.Siang mlm jaga baby tak cukup rehat

2 Balas

Bf lg bgus dari fm. Bawak je baby pergi jumpa dr. Kdg2 tak semestinya dari pemakanan ibu. Jumpa dr utk better advise

stop susu fm. teruskan bf macam biasa. bawak baby ke klinik, nanti doktor bagi ubat.