Susu badan kalau salah makan

Hi ibu2 sy tak pantang mkn beberapa hari lepas dan. Susu pun dah drop more to formula. Sekarang sy dah rasa keras boleh ke bagi susu atau pun kena pump buang.

3 Balas

Pelik kenapa ada susu badan tapi taknak bagi

8mo ago

Anak sy ada eczema teruk satu badan lepas sy bagi susu badan salah makan so i terpaksa bagi formula untuk beberapa hari. Susu dah drop masa tu…. Lepas beberapa hari tak pump tak df breast rasa tegang sikit macam ada susu so i tak pasti masih boleh bagi df kalau kita ada salah makan atau pun makanan yg kita mkn tiga hari lepas dah clear dari susu bdn ?

kalau boleh df awak bagi je df

Blh je