Hb

Ibu2.. Help me.. Sy preggy ank nbe 2.. Skrg bru 11w+.. Hb sy xsmpai 8..harini 7.5 jaa.. Ubt klinik xblh mkan.. Sy xloya, xmntah, xpning.. Just mkan xlalu,, apa yg ibu2 blh bntu untk naikkn hb sy?? Lg 2week doc nk jmpa pulak.. Masa ank first,, hb hbis low.. Kt 10 mcm tu

25 Balas

Knp ye ubat klinik xbole mkn? Kalau ubat tu xsesuai, bole request dgn doc utk tukar ubat lain yg lbh sesuai. Selain tu amalkn mkn sayur2, ikan n sumber2 zat besi yg lain (bole google)☺️

4y ago

Bru tukar kmrin.. Alhamdulillah laa.. Okk.. Cuma pning2 je rasa