Hb

Ibu2.. Help me.. Sy preggy ank nbe 2.. Skrg bru 11w+.. Hb sy xsmpai 8..harini 7.5 jaa.. Ubt klinik xblh mkan.. Sy xloya, xmntah, xpning.. Just mkan xlalu,, apa yg ibu2 blh bntu untk naikkn hb sy?? Lg 2week doc nk jmpa pulak.. Masa ank first,, hb hbis low.. Kt 10 mcm tu

25 Balas

Awk cube bli ubat kat farmasi..maltofer..rase2 coklat..da lengkap ngan vitamin n said folic jgk..Sy pn xley mkn ubt yg kk bg..n mkn jgk buah2an yg naek kn Hb..seafood..sayur..n air masak jgk jgn tgl..insha'Allah Hb awk kan naek..