hi semua.

ibu2 bulan 3.. nk tanya..brp anggaran berat baby dlm kandungan pda usia 36w ye?? blh share2...😁..klau ikutkan apps ni 2.6kg kan?... tpi nk tau pengalaman ibu2 dkt sini.. ....

15 Balas

saya 35w4d hri tu berat baby 2.8kg.. doktor kk ckp normal.. tdk kecik tdk juga besar. kalau dulu anak kedua 36w 2.6kg je.. doktor ckp normal juga.. yg besar 3kg ke atas..

haritu sy kalau tak silap 36w, 2.7kg jgk..Dr kt klinik kata besar lpstu kena refer hospital, Dr kt hospital kata normal je plakk..conpius😅

1y ago

alhmdulillah tq🥰 moga dipermudahkan urusan bersalin nanti! ameen🤲🏻

sy 36w2d haritu, doc swasta bgtau berat baby 2.8kg . Dekat Kkia , doc kata berat baby 2.9kg.. Lain2 kiraan ya . 😂

sy scan kt kk 13/2 masa tu 37w2d, anggaran berat bby 2.8kg. doc ckp normal.

Saya 36 weeks baby berat 3.6kg 😅 kemungkinan 37 weeks czer

Scan dkt doc hri tu 3.2kg.. skrg masuk 38w xtau la besar mana😅

1y ago

Aamiin3..tq doa sis. Maknya mkn byk haha… keluar bambam la jap lg..

tadi scan baby 36weeks berat 2.7kg dr ckp normal

Harini sy 36w.. td scan kk.. berat baby 2.9kg..

saya isnin tadi scan baby dah 3.07kg, baru 36w

sy 2.4kg sj 😊 skrg dah 38w. hrp baby sihat2 selalu

1y ago

🥰semoga urusan kita semua dipermudahkan. ...