barang2 baby

hai ibu2 nk mntk suggestion ,ibu2 beli brg baby on9 dkt mana yer? share2 lah, skrg musim2 pkp ni blh beli on9 jer kan😁#bantusharing #firstbaby

9 Balas

Cari instagram momkidsnbaby , tapi bukan readystock, kena preorder. Berbaloi. Bedung n barut beli di instagram atau shopee humairababystore. And Utk tilam baby cari instagram tinypalms. Berbaloi n cantik . 🌸

Bli kt shoppe jer... Murah2 n berkualiti... Bli sikit2... Tp yg jnis cerewet better xbli on9, baik bli kt kdai.. Tkot nanti membazir sbb xguna brg tu... Huhu

Shopee utk certain brg (read review first), direct store website (cotton on, h&m etc),

yg mencari tilam bole tgk ig sy mia_babynest... harga murah2 full kekabu

saya beli kt shopee. daftar sebagai moms club, ada diskaun dlm setengah brg

3y ago

shoppe jer . momohouse.os & qqbabyshop.my

Lazada & Shoppee

shoppe je

shoppee