Sekarang dah 37minggu3hari

Ibu² boleh bagi tip tak untuk saya cepat pembukaan untuk bersalin..seorang saya dah 37minggu3hari kalau smpi 40minggu saya belom jugak bersalin doc akan bagi induce..suntik msuk ubat bgi rasa contraction nk bersalin..tolong saya ibu².

3 Balas

Hi Puan, Puan boleh tengok & check tips di sini ye https://my.theasianparent.com/8-cara-semulajadi-untuk-cepat-bersalin

2y ago

rangsangan putih tu mksd nya mcm mna sis..kurang Pham #sorry.

Saya buat senaman squat. Jalan itik... Kekal aktif walaupun perut dh membesar..

kena kekal aktif..tu je pesanan saya..