Selamat Bersalin ❤️‍🩹

EDD : 17.02.2024 DOB : 30.01.2024 37minggu3hari 3 KG

Selamat Bersalin ❤️‍🩹
12 Balas

Alhamdulillah. Tahniah puan. Selamat berpantang. Due saya 23/2. Hari ni genap 37w. Masih belum ada tanda-2 nak bersalin. Nurse bagi masa dalam tempoh 2 minggu dari skrg. Kalau takde tanda jgakk, kena serah diri pada 16/2 (which is 39w). Mohon doakan saya semoga dapat bersalin secara normal tanpa jahit & koyak. 🥹

5mo ago

Due kita sama sis . Takda pape tanda jugak tapi doktor takde suruh serah diri ke apa . Harap dalam minggu ni atau minggu depan keluarlah tanda nak bersalin tu

tahniah puan 💗 jaga diri. ✨ lebih kurang macam saya, 37minggu2hari, baby 3kg juga. 😊

tahniah..edd sy 19/2 perut dah kerap mengeras..tk sabau nk jmpe si kecik♥️

Sama la kita tak jadi February club🤣🤣🤣 Sy EDD, 2/2 bersalin 22/1.

Wahh. Tahniah sis. Kita edd sama. Ah nervousnya. Saya masih takde tanda apa2

5mo ago

Terima kasih. Semoga dipermudahkan urusan bersalin nanti 😊

Wah. sis tanda bersalin apa ya ? ada amalkan apa2 ke sblm bersalin?

4mo ago

bestnya bersalin awal. saya baru harini masuk 36w. harap bersalin awal jugak laa.

tahniah sis🤗💖selamat berpantang ☺️

tahniah sis..selamat berpantang 🫰🏻

Tahniah sis selamat berpantang😊🤗

tahniah sis ..bslin awl trun tnda ka