Barang baby

ibu2, biasa beli baju anak utk newborn unisex kt mana ye yg murah2 and beli terus smpai 6 months ke? tq #firstbaby #1stimemom

19 Balas

shoppee je sis, sy bli jenama wizkid. bli kat kedai MURAH2.. sis taip je naiki1990. bby ni bli yg mirah2 je, lgypun bukan pgi kemana pon.. klu dlu sy slalu pgi sogo. sogo slalu buat sale brg bayi.. sy aritu beli baju pureen sepasang rm6 pon ade.. yg rm3 pon ade bju baby berjenama.. skrg ni x thu la ade ke x.. klu ade pon xleh pegi pkp ni..

4y ago

tula.. ramai suggest shopee.. nk try jgk ni.. hihi.. tq sis bg cdgn