Barang yang wajib bawak hospital

Hi ibu2 , barang apa yg wjb bawak time nak masuk hospital ye ? Saya malas nak ikut tips yg pack guna plastik tu , ada yg ckp tk guna pun brg2 tu . Baju baby pun pakai baju hospital sediakan , time nak balik je baru pakai baju yg kita bawak .. mohon ibu2 yang dah berpengalaman bagi list untuk mommy dan baby 🥰 tq

1 Balas

ni yg utk pakej xnk bwk byk brg ye 1.baju bby utk discaj(stokin segala la) 2.bedung lg elok yg skali ttup kepala tu 3.pampers bby secukupnya 4.mnyk telon 5.baju utk mak discaj 6.stokin 7.pad secukupnya 8.sependa 9.biskut2 sket 10.brg2 toilet.bwk yg kecik2 je BUKU PINK JGN LUPA

5mo ago

Tuala ibu kne bawak tak ye? Ke hosp sediakan