BABY MENENDANG

Hi ibu2, baby dalam perut dapat merindui dan merasakan kehadiran papa dia tak? Sebab selalunya, kalau baby dlm perut saya dgr suara papa dia dan sentuhan papa dia, memang aktif tiba2. Logik tak? Baby dlm perut dah pandai cari papa dia tak? Sorry tanya sebab orang gelakkan saya kalau saya cerita . Maklumlah first baby . 7 bulan dah ..

7 Balas

Hi 😊😊sama la kita, baby sy bila dgr ja suara ayahnya mmg aktif. Pernah sekali suami sy menyanyi dgn sedikit sumbang, baby bgerak non stop. Sbb kami pjj kan jd nak jumpa mmg payah, masa yg ada luangkan dgn vc. Baby skrg 26w 😊😊