BABY MENENDANG

Hi ibu2, baby dalam perut dapat merindui dan merasakan kehadiran papa dia tak? Sebab selalunya, kalau baby dlm perut saya dgr suara papa dia dan sentuhan papa dia, memang aktif tiba2. Logik tak? Baby dlm perut dah pandai cari papa dia tak? Sorry tanya sebab orang gelakkan saya kalau saya cerita . Maklumlah first baby . 7 bulan dah ..

7 Balas

klo cya pla asal daddy nya plg kg tiap minggu mmng dy akan kurng gerak apatah lgi bila husband nak rasa dy bgerak langsung xnak gerak tiap kli ddynya plg mmng xnak bgerak..bgerak pun time ddynya tngh nyenyak tdur smpai husband ckp tuelr bla cya ada xnak goyang bla xda aktif ja siap mommy nya rakam hntr kt husband...tpi skrng da msuk trmstr 3 asal ddy nya pgng ha sna lr dy brgolek da xkira tempat sama ada cya tngh msak ke tngh mmbuang ke ....bila sentuh ja perut dy respon cepat..