BABY MENENDANG

Hi ibu2, baby dalam perut dapat merindui dan merasakan kehadiran papa dia tak? Sebab selalunya, kalau baby dlm perut saya dgr suara papa dia dan sentuhan papa dia, memang aktif tiba2. Logik tak? Baby dlm perut dah pandai cari papa dia tak? Sorry tanya sebab orang gelakkan saya kalau saya cerita . Maklumlah first baby . 7 bulan dah ..

7 Balas

kalau saya, saya tengah merajuk dgn babah dia .. time babah dia pegang perut, mmg dia buat diam sampai kesudah .. tapi bila babah dia angkat je tgn dari perut, dia pun active ?.. tapi kalau mood saya baik dgn babah dia, babah dia letak tgn, dia akan respon ? btw sis, sama lah kita 7 bulan .. nak masuk 8 bulan dah ..