BABY MENENDANG

Hi ibu2, baby dalam perut dapat merindui dan merasakan kehadiran papa dia tak? Sebab selalunya, kalau baby dlm perut saya dgr suara papa dia dan sentuhan papa dia, memang aktif tiba2. Logik tak? Baby dlm perut dah pandai cari papa dia tak? Sorry tanya sebab orang gelakkan saya kalau saya cerita . Maklumlah first baby . 7 bulan dah ..

7 Balas

smela sy first baby jgk bru 6 bln . sy pun xtahu tp ble suami sy sntuh je perut nk rse baby gerak auto snyp. cm dy xske je abi dy🤣🤣. tp kalau sntuh lama brulah dy rse . sbb suami sy jrg ckp dgn baby .

2y ago

hahaha kan. tp nnti ble dh lahir dye jgk yg suami syg . 🤣🤣