Air Susu

Ibu2.. Ada tak yg sama mcm saya.. Dh 8 bulan tapi belum ada air susu? Sbb kebanyakan klau dh 7 bulan dah basah baju ntam air susu..

24 Balas

Saya dah 36w 5d pon still xde susu lagi... Jenuh dah cuci nipple utk xbagi sumbat... Sampai nipple sakit.. Still xde susu. Nurse cakap should be dah ade kolestrum keluar... Tapi saya until now still xde lg...

Kalau belum bersalin, jangan risau pasal susu keluar or not. Try je picit puting tu, kalau ada air keluar means ada dah susu nye. Nanti dah bersalin, confirm melimpah. Dont worry

Sy 3anak org anak sblum ni lpas bersalin bru ada. Yang penting kena yakin susu ada untuk anak kita. Jgn stress2...

x de lah , sy lepas bersalin baru ad susu . Susu tu mmg ad tp selalunya lepas baby hisap baru senang keluar susu

Sy lps urut baru keluar masa pantang dulu.. Tunggu dah bersalin nanti berurut la. Insya Allah usaha.

Sy 8 bulan oun belum ad mak sy cakap lepas bersalin baru ad,,, sb mak sy dulu pun cam juga,,,

Sy pon smpai bersalin baru ad .. Tuh pon ssh nk kluar smpai bengkak .. Pa2 urut2 bru kluar

sy skg da ade da 4bln baru tp xsmpai bsh laaa klo t'tekan ke dy keluar,ny pn berat da rs

bukan nye lepas bersalin baru ada ka?.. saya dlu lepas bersalin bru ada.

Biasa je tu mommy. 😁 Saya lepas melahirkan anak, baru ada susunya.