menyusu

Hai baby saya kembar dh 3 bulan 16 hari. Masa dlm pantang saya bagi susu badan + formula sbb kdg2 tk sempat dua2 nk menyusu. Tapi lepas hbis pantang saya selalu bagi susu formula. kdg2 je saya bagi susu badan. Dulu susu saya bnyk jugak la kot sbb baju selalu basah. Skrg mcm dh kurang susu sbb jarang bagi. Anak dh tknk menyusu botol. Tapi bila bagi susu badan dia marah sbb tk puas. Ada tips tak nk bagi susu bnyk mcm dulu balik. Saya menyesal sbb jrg bagi 😭

1 Balas

Salam sys. Sys perlu bnyk kan direct feed. Lg bnyk demand, lg bnyk supply. At the same time, topup dgn fm dlu. Sampai susu badan cukup. Slow2 get rid susu formula. Lg 1, sys cr lactation support. Sy jual innate lactea. Mula2 consume, Alhamdulillah hasil memuaskan. Susu bnyk smpai dpt kumpul stock. So skrang sy sndri jual untk share dgn org lain. Boleh whatsapp sy sendiri. Kami akan guide sehabis baik. https://wa.me/60198922467?text=Lets+INNATE Ig/ fb @innate.kualalumpur