Batuk2 sampai susah nak tidur malam.

Ibu2 ada tak yang hadapi masalah macam sy? Sy pregnant 21w.. Start batuk makin hari makin teruk.. Boleh ke ambil ubat batuk.. Sampai pedih rasa tekak.. Perut bahagian bawah pn terasa sakit...

6 Balas

saya pun pregnant 21 weeks, batuk selsema on off boleh kata every month batuk selsema. semalam pegi kk doc tak kasi ubat pun. dia suruh beli sendiri ubat selsema kat farmasi. sebelum ni ada juga dpt ubat pill utk batuk. dah habis makan pun still sama juga