Sakit belakang Yang kerap

Ibu2 ada tak mengalami sakit belakang yg kerap.. Sampai x selesa nk tdo macam mana nak atasi kerna skit sgt 😟atau sakit belakang pekara biasa

2 Balas

Saya pon sakit skrg ni sis, smua bnda sakit. Pinggang depan blkng, tulang punggung kiri kanan, celah kelangkang tulang miss v sakit ngilu2 😮‍💨 tula nak masuk 9 bulan dah smua sakit dia kluar🥰 tapi takpelah itulah pengorbanan dan satu kenikmatan untuk ibu2 🤲🏻 moga kita dipermudahkan segala urusan amin❤️