Tali pusat

Anak dah 2 bulan 15 hari. Masa tanggal tali pusat haritu baby baru 7 hari. Patutnya ayah dia simpan. Ni cari2 nak mintak ayah dia tanamkan tapi tak jumpa. Risau ayahnya terbuang tali pusat baby tu. Takpe ke kalau terbuang ye ?? Rasa gagal pulak jd ibu.. masa tu pulak kite bersalin ceaser memang konon tak byk gerak. Hmmm#pleasehelp #ingintahu #bantusharing

1 Balas

insyaAllah xdk ape...sy dlu ank slong simpan jgk..pstu ad bca kte kna tnam..mse tu ad blk umaj mertua...blk umah mak..cri2 xjmpa...mak mngemas dh terbakar skli la...😅😅alhamdulillah xde ape skrg ank dh 5 thun dh