kerap muntah

IBU2 ada cara tak nak kurangkan rasa muntah or loya.. thanks

2 Balas

Boleh sis. Lebihkan makan buah buahan seprti oren, delima, jambu batu dan buah naga. Yang kaya dengan vitamin C. Ada lagi tipsnya, pergi ke facebook Norsufia Johari utk kita ajukan soalan trutamanya bg ibu mengandung.😊😊😊

4y ago

U welcome😊

saya jenis , selagi mknm bole masuk makan je ,lepas tu nk muntah .. sy kua kan je .. cuma xpenah lagi rasa loya tetiba .. selalu sbb mknn je