Scan baby. Sy nk tnya boleh ke nk scan untuk last time.ramai je ckp xpyh .tunggu kluar je. 37w

Ibu yang teruja

4 Balas

awak ada duit boleh je pergi scan cuma nya baby dh besar dlm perut jd klu nk nmpk perfect muka tu agak sukar lh kena grk2 sikit baby tu bru lh kdg nmpk muka hihi, ikut awak je okay xdemasalah pon klu nk scan skrg duit awak bkn duit org lain

Boleh je sis. Saya setiap kali checkup memang ada scanning. Last scan 36 weeks. Checkup untuk appointment 37 weeks tak sempat scan sebab baby keluar sebelum appointment tu. Bersalin tepat 37 weeks.Hehe

9mo ago

Ya😅 Sorry saya takde specific tips. 🙏 Cuma lifestyle saya before and during pregnancy sama. Saya memang seorang yang aktif sebab saya bekerja. Hehe

boleh je. cuma bila dh besar sgt gmbr dh xjelas, kelabu je

Boleh tp tunggu je lah nk keluar dh pn