Scan week 12

Last scan 10/1, next scan 10/2, dalam masa nk tunggu ni asyik nk pegi scan je nk tengok perkembangan baby. Ada yang macam saya tak slalu tahan diri dr pergi scan 😬 #firstbaby

2 Balas

saya dari usia kandungan 6weeks ..tiap 2 mmgu p scan..ada kinik tu kata awak sbulan skali je scan..sy tak layan..sy p klinik lain..smpai la 14 mggu doc kata ok pasni sebulan skali je dtg ya..haha..sy pun is redho je la.hehe..mmg tak sabo kan

Normal tu sis. Kalau boleh hari2 nak scan 😁