hobi

Ibu tngh preggy boleh ke bercucuk tanam..

11 Balas

Sy siap kemss rumsh lg sblm sy sakit pinggul dan pinggang. Dnt overdo. Always have time limit. Nnti skt pinggang n pinggul...seksa ya amat.

5y ago

Tp jgn buat berat2 or berterusan. Schedule kan. Mcm hr ni kemas bilik je. Esok kemas dapur je. X semua rahim kuat. Aduh sy seksa betul kna sakit PGP and sciatic. Smp nk naik or baring kat katil tu seksa. Nk tukar kiri kanan pun seksa. Mlm tidir berdenyut sakitnya tu. Have limit tau

Thank you semua yg sudi menjawab pertanyaan saya... Ma kaseh ma kaseh😅😄😄

Blh je klu sis larat..jgn angkt pasu berat2 sudah... 😅

Kalau larat boleh je. Cuma jangan lasak sangat.

5y ago

Sama2 🤗

Soalan ape ni?da x leh pk sendiri ke?ape la

5y ago

Soalan cmni x perlu kot tnye

Boleh..

Boleh

boleh

Boleh